TEKSTESHQIP

Xhesika Polo
Lotët E Mi
Lyrics

Nëse muret do kishin veshë
ty do t’vinin të t’tregojnë, histori, si unë dhe ti, mbetëm pa dashuri.

Tani jam unë më e fortë
dhimbjen e ktheva në forcë
as ti, askush, jo nuk vendos se si jam sot.

Nëse m’pyet mu, thua sa kam vujt.
nuk e di se sa, lot un nuk kam më
Nese m'pyet mu, thua sa kam vujt..

Ani ani, lot' e mi s’të mbanin ty
është mbush oqeani
zhytem në thellësi
se unë humba pa ty, pa ty

Ani ani, mallkimet e mia do t’kapin ty!
dhimbja flakë do t’kalli
e kur të jesh hirë e shkrumb
kush do t’doj' ty si unë?

Ani,ani...

Nëse m’pyet mu, thua sa kam vujt.
nuk e di se sa, lot un nuk kam më
Nëse m'pyet mu, thua sa kam vujt..

Ani ani, lot' e mi s’të mbanin ty
është mbush oqeani
zhytem në thellësi
se unë humba pa ty, pa ty

Ani ani, lot' e mi s’të mbanin ty
është mbush oqeani
zhytem në thellësi
se unë humba pa ty, pa ty