TEKSTESHQIP

Alban Skënderaj
Isabel
Lyrics

Isabe-be-bel
vallë je ëngjëll Isabel
ndoshta Zoti nuk pushoj
e krijoj ty ditën e dielë
Isabe-bel-bel
vallë je ëngjëll Isabel
se i mposhte djajt e mi
si te ishe Mikael.

Ndihem kaq i fortë
ndihem kaq i brishtë
Me ty Isabel
Theve çdo mburoj
zbute ëmbëlsisht
shpirtin tim rrebel

Se që kur zbrite në tokë
ti më ngrite në qiell
Isabel, Isabel, Isabel
vetëm në oqean
si anije pa velë
unë me dallgët
një jetë në duel

Isabe-be-bel
vallë je ëngjëll Isabel
ndoshta Zoti nuk pushoj
e krijoj ty ditën e dielë
Isabe-be-bel
vallë je ëngjëll Isabel
se i mposhte djajt e mi
si të ishe Mikael.

Pamjen stoike,
teshat e bardha
e pa lëkundur,
fjalët e pakta
qëndrimin si një heroinë

Sytë e pa trembur,
duart e arta
zërin e ëmbël
ndjenjat e zjarrta
mision ke vetëm lumturinë

Pamjen stoike,
teshat e bardha
e pa lëkundur,
fjalët e pakta
qëndrimin si një heroi- ii - inë
Sytë e pa trembur,
duart e arta
zërin e ëmbël
ndjenjat e zjarrta
mision ke vetëm lumturinë

Që kur zbrite në tokë
ti më ngrite në qiell
Isabel, Isabel, Isabel
vetëm në oqean
si anije pa velë
unë me dallgët
një jetë në duel

Isabe-be-bel
vallë je ëngjëll Isabel
ndoshta Zoti nuk pushoj
e krijoj ty ditën e dielë
Isabe-be-bel
vallë je ëngjëll Isabel
se i mposhte djajt e mi
si të ishe Mikael.

Isabe-be-bel
vallë je ëngjëll Isabel
ndoshta Zoti nuk pushoj
e krijoj ty ditën e dielë
Isabe-bel-bel
vallë je ëngjëll Isabel
se i mposhte djajt e mi
si të ishe Mikael.

DËRGOI:
INFO
Është për tu duartrokitur fakti që projekti muzikor lansohet në tregun e gjerë të muzikës i ilustruar nga ana vizuale edhe me një klip muzikor, për video produksionin e të cilit u bashkëpunua me Imagine Films. Ky videoklip u publikua me datë 9 Maj 2022. Vijën melodike dhe tekstin e kreu vetë këngëtari, teksa produksionin audio e prodhoi Lorenc Aliaj (Avaxus).
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200