TEKSTESHQIP

Alban Skënderaj & Romeo
Obsesion (Happy Version)
Lyrics

[REF.:]
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.
Do t'i puth unë sytë e tu në ë-ëndërr.
Se m'je bërë ti obsesion.
S'ka qelizë që t'rrefuzon.
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.

Vajzë, a je normale ti si buzëqesh?
A je njeri a je perëndeshë?
Ta shihje vetën me sytë e mi.
S'do ti besoje te tuve, jo-o-o.
Le ta di krejt bota ky djalë sa të do-o-o.
Le ta di krejt bota, le ta di se.

[REF.:]
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.
Do t'i puth unë sytë e tu në ë-ëndërr.
Se m'je bërë ti obsesion.
S'ka qelizë që t'rrefuzon.
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emer

[Romeo:]
hej hej, ca mke bo nuk po fle
mke godit si rrufe
per ty dhe malet ndysh i kisha nda
zemer un ndashni sdi ta fsheh
jam i cmen ti me njeh
per ty dhe detet krejt i kisha tha
a e beson dot sa her jo me ka then kjo vajza
e tani po mthot sa shum mpelqen unaza
o vajz do te marr un nuse me tupana
dije se per jet me ke
edhe tjeter jet me ke

[REF.:]
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.
Do t'i puth unë sytë e tu në ë-ëndërr.
Se m'je bërë ti obsesion.
S'ka qelizë që t'rrefuzon.
Do ta bëj emrin tattoo në ze-emër.
INFO
Për komponimin dhe për fjalët e këngës është përkujdesur Alban Skënderaj, teksa audio është prodhuar në studio nga Lorenc Aliaj (Avaxus).