TEKSTESHQIP

Bala
T'kam Harru
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "T'kam Harru" kënduar nga Bala.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "T'kam Harru".
INFO
Ky projekt lansohet tek publiku i realizuar artistikisht edhe me një klip muzikor, video produksionin e të cilit e punoi MAX Production. Ky videoklip u publikua me datë 8 Qershor 2024. Kënga vjen me tekst nga Bala & J Gashi, ndërsa bazën instrumentale dhe produksionin audio e shkroi EngliVersal.
Renditja:
Top 200