TEKSTESHQIP

Cricket
Merre (Remix)
Lyrics
(Feat. Numen)

REF.:
Merre shpirtin tim
Merre endrren ta kam falur
Merre dashurin
Merre diten, merre naten
Merre dhe vetmin
Merre lotin qe s'u tha mbi trupin tim

Loti s'eshte thar
do ta mbaj ne jeten time si kujtim
do ta mbaj si me te shtrejten pasuri

REF.:
Merre shpirtin tim
Merre endrren ta kam falur
Merre dashurin
Merre diten, merre naten
Merre dhe vetmin
Merre lotin qe s'u tha mbi trupin tim