TEKSTESHQIP

Elidon Çelaj
Rrjedh Ne Kenge E Ligjerime
Lyrics

o fort po shndrit ai diell
dhe burimi kenget lugjeve i percjell
e i forte po ngroh ky diell
edhe trimat neper mend mi sjell
mi perkedhel .

nga ky diell i kohes sime
shndrisin shekujt ne agime
dhe naganti i shqipetarit zjarr flakeron !

(x2)
po ku ka si ti o shqiperia ime
o fisnikja permbi gur
rrjedh ne kenge e ligjerime
ballelarta me flamur !

e i forte po bien ai tel
dhe lahuta tingujt mi con larg
mi percjell .
e nje flake po nxjerr ai tel
partizanet neper mend mi sjell
po mi sjell . nga ky ze i kokes sime
flasin shekujt me gjemime
edhe krisma e shqiptarit rrjedh
brez me brez .

(x2)

po ku ka i ti o shqiperia ime
o fisnikja permbi gur
rrjedh ne kenge e ligjerime
ballelarta me flamur !

DËRGOI: