TEKSTESHQIP

Erlind Zeraliu
Dhimbja E Gëzimit
Lyrics

Po të kem pranë jam zot
Kur stë kam pranë jam lot
Statujë e gjallë as qesh as qan
Pa prekjen tënde unë jam

Ref.
Në sy mban zjarr e mall
Në flokë dëborë e shi
Zgjohesh e fle ti thellë
Në shpirtin tim
Unë jam tek ti e ti tek unë
Gëzim i dhimbjes ti je

Diellin mesnatës ti sjell
Dete qetësie në qiell
Dhe unë frymën e marr prej teje
Dhimbje gëzim gjithçka ti sjell

Ref.
Në sy mban zjarr e mall
Në flokë dëborë e shi
Zgjohesh e fle ti thellë në shpirtin tim
Unë jam tek ti e ti tek unë
Gëzim i dhimbjes ti je
Statujë e gjallë as qesh as qan
Pa prekjen tënde unë jam
Unë jam unë jam...