TEKSTESHQIP

Lundrim Paçuku & Filloreta Raci
Rjedh Ne Kenge E Ligjerime
Lyrics

o fort po ndrit ai diell
Dhe burimi këngët lugjeve m'i percjell
o fort po ngroh ai diell
Edhe trimat nëpër mend m'i sjell
t'i perkedhel.

Nga ky diell i kohës sime
ndrisin shekujt në agime
edhe pushka i shqiptarit zjarr flakëron.

o ku ka si ty o Shqipëria ime
O fisnikja permbi gur.
Rrjedh në këngë e ligjerime
Ballëlarta me flamur.

hej fort po rreh ai tel
Dhe lahuta tingujt m'i çon larg m'i përcjell.
hej fort po bien ai tel
Edhe trimat nëpër mend m'i sjell
qe ti perkdhel

Nga ky ze i kohës sime
flasin shekujt me gjemime
edhe krisma e shqiptarit vlen
brez pas brez

o ku ka si ty o Shqipëria ime
O fisnikja përmbi gur.
Rrjedh në këngë e ligjerime
Ballëlarta me flamur.