TEKSTESHQIP

Marjeta Billo
Era E Tokes
Lyrics
(Feat. Neritan Licaj)

(ej, ej toka ime
brenda djeg e shqetësuar
dhe sa shumë që pret nga unë
të të mbjell e të të dua e të të korr
derisa një ditë tek ti do te vi)

qan ti me lot fëmije
qesh plak i dashuruar
dhe unë përkundem si një valle mbi ty
hej, prek unë rrudhat e tua hej
zërin tënd e dua
dhe unë perhumbem kur erën ta ndjej

ref;

ti je, je princesha e dhimbjeve të mia
më deh, balta jote përkëdhel duart e mia
sa herë pëkulem mbi ty
Ne gjunje të puth për të të thënë të dua
aroma jote më ndez
oh toke e bekuar
të ndjej si më prek kur une bie në krahët e tua
e di, e në gjirin tënd një ditë do të kem pushuar

(ej toka ime
brenda djeg e shqetësuar
dhe sa shumë që pret nga unë
të të mbjell e të të dua e të të korr
derisa një dite ti do të vi)

shkel në brezat e tua
t'marr në venat e mia
dhe unë ngjasohem si fëmija me ty

Ref;
Ti je, je princesha e dhimbjeve të mia
më deh,balta jote përkëdhel duart e mia
sa herë përkulem mbi ty
Ne gjunje te puth për të të thënë të dua
aroma jote më ndez
oh toke e bekuar
të ndjej si më prek kur une bie në krahët e tua
e di, e në gjirin tend një dite do të kem pushuar

(ej ti toka ime
që brenda djeg e shqetësuar
dhe sa shumë që pret nga unë
të të mbjell e të të dua e të të korr
derisa një dit tek ti do të vi)

DËRGOI: