TEKSTESHQIP

Marjeta Billo
Vlen Sa Nje Jete
Lyrics

U fiken yjet larg atje...
zgjohu me thote,
një ditë e re,
dhe mos u kthe.

Me lumturon çdo ditë që vjen
një shpresë e re në zemër,
gjithmonë me mua,
të dua, të dua.

Të dua ty,
mëngjesi i ri,
ti më kujton,
se kjo ëndërr vazhdon,
unë jam aty,
ku dita e re jetën e zgjon.

Të dua ty,
mëngjesi i ri,
ti më kujton,
se kjo ëndërr vazhdon,
unë jam aty,
ku dita e re jetën e zgjon.

I lutëm ditës mos mbaro,
i falëm diellit mos perendo,
rri më ndriço.

Kjo ditë e re,
me mua flet,
se është e gjallë dhe e vertetë,
vlen sa një jetë.

Të dua ty,
mëngjesi i ri,
ti më kujton,
se kjo ëndërr vazhdon,
unë jam aty,
ku dita e re jetën e zgjon.

Të dua ty,
mëngjesi i ri,
ti më kujton,
se kjo ëndërr vazhdon,
unë jam aty,
ku dita e re jetën e zgjon.

Të dua ty,
mëngjesi i ri,
ti më kujton,
se kjo ëndërr vazhdon,
unë jam aty,
unë jam aty,
ku dita e re jetën e zgjon.

Të dua ty,
mëngjesi i ri,
ti më kujton,
ti më kujton,
se kjo ëndërr vazhdon,
unë jam aty,
ku dita e re jetën e zgjon.

DËRGOI: