TEKSTESHQIP

Mira Konci
Brenda Vetes Më Merr
Lyrics

Jam nuk jam
me vetja ime
kam nuk kam
me frymen time
ma pi lotin ditaaaa...
E me bren dhe nataaa...

Enderroj boten pa mure
rikrijoj zerat e tyre
imagjinoj cfare humba dje
dhe pres pa fund...
eja me meeerr...

Qaj e qesh kendoj vallzoj
e genjehem e marrosem
te vertetat si ndryshoj
por dua te jetoj

Qaj e qesh kendoj vallzoj
Here trishtohem here brengosem
te vertetat si besoj
e prap jetooooj

Jam une ere e lire
e ti marr botes pakez qiell
jam nje peme e cmendur
E ne dimer do te cel

Ti me merrrrrrrrr
Ti ne kto mure eja me merrrr
Me veten time mos me ler...

Jam une ere e lire
e ti marr botes ka kaq qiell
jam nje peme e cmendur
E ne dimer do te cel

Mos me leeerrr
Ti ne kto mure mos me ler
brenda vetes ti me merr
Mos me leeeeeeeeeer...

Enderroj boten pa mure
rikrijoj zerat e tyre
Imagjinoj
cfare humba dje
e pres pa fund eja me merr

Qaj e qesh kendoj vallzoj
e genjehem e marrosem
te vertetat si besoj
e prap jetooooj

Ti me merrrrrrrrr
Ti ne kto mure eja me merrrr
Me veten time mos me ler...

Jam une ere e lire
e ti marr botes pakez qiell
jam nje peme e cmendur
e ne dimer do te cel

Mos me merr
Ti ne kto mure mos me ler
brenda vetes ti me merr
Mos me leeeeeeeeeer...

Enderroj boten pa mure
rikrijoj zerat e tyre
Imagjinoj
cfare une kam ndejere
e pres pa fund eja me merr

Eja me merrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Jam une ere e lire
e ti pas botes ka kaq qieel
jam nje peme e cmendur
ne c'dimer do te cel

Mos me leeerrr
Ti ne kto mure mos me ler
brenda vetes ti me merr
Mos me leeeeeeeeeer...

BRENDA VETES MOS ME LER...