TEKSTESHQIP

Nusret Kurtishi
Biri Im
Lyrics

Thash të bëhem diell, që të ngroh ty
Thash unë të tretem, e ti të shohësh dritë
Thash t'ngelem i verbër, e ti jap kta sy
Thash unë të jem çelsi, që të hap çdo dry.

Duke ndrruar stinet
Te ndrrosh dhe ti
E di qe m'urren
Dhe s'me sheh dot me sy
Por pas cdo dimri
Nje pranver do vi
Ti do te me duash
Por do jem nen dhe te zi

REF..
PËR TY I DHASH ÇDO GJË NË KËT JETË
PËR TY BIRI IM I HESHTUR KAM MBET
TI TË JESH I LUMTUR DHE T'JETOSH I QETË
PRANOJ ÇDO ERRËSIRË E ÇDO GJË QË VRET

Në zemrën time të mjerë
Shkruan emri yt i artë
Të mësova ty
Atë që malet s'e kanë bartë
Por që ra mjegullinë,
E rruga jonë është ndarë
Emrin tim me tëndin
Do ta shkruaj mbi varr

Duke ndrruar stinet
Te ndrrosh dhe ti
E di qe m'urren
Dhe s'me sheh dot me sy
Por pas cdo dimri
Nje pranver do vi
Ti do te me duash
Por do jem nen dhe te zi

REF..
PËR TY I DHASH ÇDO GJË NË KËT JETË
PËR TY BIRI IM I HESHTUR KAM MBET
TI TË JESH I LUMTUR DHE T'JETOSH I QETË
PRANOJ ÇDO ERRËSIRË E ÇDO GJË QË VRET