TEKSTESHQIP

Pajtim Struga
Dibra Dhe Tirona
Lyrics

Jan dy shoke dy shoke te zemres
qe ne bote azgje si ndan
njoni nga Tirona
ene tjetri eshte dibran

Qajm nje hall me njoni tjetrin
ene pijm nga nji got raki
se tironsi se prish qejfin
dhe dibrani osht flori

Ref:
Dibren dhe Tironen
Kur nga zemra smund ti ndaj
Ke njona kam le
Te tjetra hallet I qaj

Dhe kur vim ne nga gurbeti
Kur e ben zoti kismet
Vendi ne po na mbledh
Sic pret nona f’mijt e vet

Qajm nje hall me njoni tjetrin
ene pijm nga nji got raki
se tironsi se prish qejfin
dhe dibrani osht flori

Ref:
Dibren dhe Tironen …

DËRGOI: