TEKSTESHQIP

Paola
Mon Amour
Lyrics

Ti e di, ti e di nuk llastohem kot
E shikoj e shikoj gjysëm gotën plot
(unë goten plot)

Kalama kalama sa me qejf i pret
Zënk e parë
zënk e dytë
dhe një zënk e tretë (sa me qejf i pret)

Nje tufe trendafila,
një puthje në ballë
dhe një më fal…

Mon Amour nuk eshtë e vështirë
Mon Amour merrëm me të mirë
Mon Amour duam Po njësoj
Mon amour unë e meritoj! (X2)

Sa inat sa inat
Për ty s’jam rrezik
Se një ditë a një natë
Edhe mund të ik…( unë mund te ik)

Kalama kalama sa me qejf i pret
Zënk e parë
zënk e dytë
dhe një zënk e tretë (sa me qejf i pret)

Nje tufe trendafila,
një puthje në ballë
dhe një më fal…

Mon Amour nuk eshtë e vështirë
Mon Amour merrëm me të mirë
Mon Amour duam Po njësoj
Mon amour unë e meritoj! (X2)