TEKSTESHQIP

Sokol Bisaku
Bukuroshe Mendjemadhe
Lyrics

Sokoli:
Bukuroshe mendjemadhe
ma e mira Prizrenase
mendjemadhe bukuri
paske stil numer 1

Eni:
Bukuroshe mendjemadhe
ma e mira Prizrenase
mendjemadhe bukuri
paske stil numer 1

Ref.
Sokoli:
Kur po del ne Shadervan
te gjith syt ne ty i kan
kur po del nga Marashi
ruju pot nxen taksirati
Eni:
Kur po del ne Shadervan
djemt e ri pss pss ta bajn
kur po ngjitesh nga Kalaja
ruju qik pot nxen belaja

Sokoli & Eni:
Ruju qik pot nxen belajaa

Eni:
Bukuroshe moj belholle
lum ai djal qe tledhaton
po shenderrit si yll nate
ja ke anen Prizrenase
Sokoli:
Bukuroshe moj belholle
lum ai djal qe tledhaton
po shenderrit si yll nate
ja ke anen Prizrenase

Ref.
Eni:
Kur po del ne Shadervan
te gjith syt ne ty i kan
kur po del moj nga Marashi
ruju pot nxen taksirati
Sokoli:
Kur po del ne Shadervan
djemt e ri pss pss ta bajn
kur po ngjitesh nga Kalaja
ruju qik pot nxen belaja

Sokoli & Eni:
Ruju qik pot nxen belajaa

DËRGOI:
INFO
Për kompozimin dhe për tekstin u përkujdes vetë artisti, teksa autorë të orkestrimit janë Eroll Dogani & Lulzim Kryeziu.