TEKSTESHQIP

Stefi Prifti & Endri Prifti
Jorgjica
Lyrics

O sa dale i pire moj nga Republika
me raki edhe me lot

O sa dale i pire moj nga Republika
dhe pas teje vrapoj

shkaketare me je ti moj qe po pi
nate e dite, ne vetmi (2x)

O po kur kaloj sorkakut nga Sofika
zemren time ma copeton (2x)

shkaketare me je ti moj qe po pi
nate e dite, ne vetmi (2x)

Nëma thiken te pres mollën
Jorgjica, Jorgjica
se perndryshe preva dorën
Jorgjica, Jorgjica (2x)

Me thone bota je i marre
Jorgjica Jorgjica
se pa ty nuk ndez dot zjarrin
Jorgjica Jorgjica (2)

DËRGOI:
INFO
Autor i vijës melodike dhe autor i tekstit rezulton të jetë Petro Papakristo.