TEKSTESHQIP

Top Media
Rrjedh Ne Kenge E Ligjerime
Lyrics

Hej fort po shndrit ai diell
Dhe burimi këngët lugjeve m'i percjell
Hej fort po ngroh ai diell
Edhe trimat nëpër mend m'i sjell
M'i perkedhel.

Nga ky diell i kohës sime
Shndrisin shekujt në agime
Dhe naganti i shqiptarit zjarr flakëron.

Po ku ka si ty o Shqipëria ime
O fisnikja permbi gur.
Rrjedh në këngë e ligjerime
Ballëlarta me flamur.

Hej fort po rreh ai tel
Dhe lahuta tingujt m'i çon larg, m'i përcjell.
Hej fort po rreh ai tel
Edhe trimat nëpër mend m'i sjell
Po m'i sjell.

Nga ky diell i kohës sime
Shndrisin shekujt në agime
Dhe naganti i shqiptarit zjarr flakëron.

Po ku ka si ty o Shqipëria ime
O fisnikja përmbi gur.
Rrjedh në këngë e ligjerime
Ballëlarta me flamur.