TEKSTESHQIP

Xhensila
Lotët
Lyrics

(A e dinë se sa, sa, sa, sa, sa)
(Zemrën ma ke vra, vra, vra, vra, vra?)

A e dinë se sa, sa, sa, sa, sa
Zemrën ma ke vra, vra, vra, vra?
A e dinë se sa, sa, sa, sa, sa
Zemrën ma ke vra, vra, vra, vra, vra?

Ike
Shumë shpejt ti ike
Zemrën ma le bosh
Ti ike
Unë sa kom qa'
Me lot, jom la
Ti s'e dinë se, ti s'e dinë se
Sa kom qa'


Edhe sa dhimbje do mbajë kjo zemër?
Se ti je dashni e vjetër
Si ti, s'shoh unë n'dikon tjetër
Ty kam me t'mendu gjithë jetën
Lotët erdhën, por kurrë nuk mbledhen
Kur premtimet jepen, poshtë nuk hedhen

A e dinë se sa, sa, sa, sa, sa
Zemrën ma ke vra, vra, vra, vra, vra?
A e dinë se sa, sa, sa, sa
Zemrën ma ke vra, vra, vra, vra?

(A-ah)
(A-ah)
(A-ah, uh, uh)
(A-ah)
(A-ah)
(A-ah, uh, uh)

t'pret faji kur veten s'e ndali
Ti mos më përmend
As unë s'ta përmend emrin
Doje me m'dhon ti mbiemrin
M'the s'kam për t'ia dalë
Jetën ti s'më ndal

Edhe sa dhimbje do mbajë kjo zemër?
Se ti je dashni e vjetër
Si ti, s'shoh unë n'dikon tjetër
Ty kam me t'mendu gjithë jetën
Lotët erdhën, por kurrë nuk mbledhen
Kur premtimet jepen, poshtë nuk hedhen

A e dinë se sa, sa, sa, sa, sa
Zemrën ma ke vra, vra, vra, vra, vra?
A e dinë se sa, sa, sa, sa
(Zemrën ma ke vra, vra, vra, vra?)

(A-ah)
(A-ah)
(A-ah, uh, uh)
(A-ah)
(A-ah)
(A-ah, uh, uh)

DËRGOI:
INFO
Materiali muzikor lansohet para shikuesve i punuar mjaft mirë edhe me një videoklip, video produksionin e të cilit e krijoi Fullmoon Production, teksa regjia e videos u mor përsipër nga The Claudia. Videoklipi u publikua me datë 23 Mars 2024. Këngës i janë përshtatur vargjet nga Xhensila Myrtezaj & Ronela Hajati, ndërsa okestracioni dhe produksioni në studio është punuar nga EngliVersal.