TEKSTESHQIP

Xhesika Polo
Jeten Ma Fal
Lyrics

Je frymë e shpirtit.
Je rrahje zemre që flet.
Ti më flet kur hesht.
Je, si një zjarr që djeg.
Që përpin këtë trup
Dhe më sjell në jetë.

Je për mua je ti
Shpresë që mbin në trishtim.
Diell në qiellin e zi.
Gjaku i shpirtit tim.

Vdes, me ty dhimbja vdes.
Ti shkatërron çdo pengesë
Që me mua të jesh.
Prek, plagët mbyll ngadalë.
Me çdo puthje që fal.
Në sekond koha ndal.

REFRENI:
Jetë që jetën ma fal.
Shpresë që shpirtin mban gjallë.
Diell në shtrëngatë.
Pranë, të ndjej pranë.
Vetem më lanë.
Vetem ti ndenje pranë. (x2)

DËRGOI: