TEKSTESHQIP

Xhesika Polo
Fryme
Lyrics

Në tokë e shtrirë
ndjej zemrën që më flet
Nga kjo vetmi
je ti që po me nxjerr

Shpirtin si vullkan
Një flutur në uragan

Pranverë
ngroht zemrën ma mban
E shkrin
Dimrin e gjatë
dhe jam
e gjallë
kur ndjej
Frymën tënde pranë