TEKSTESHQIP

Alban Skënderaj & Miriam Cani
Zemër Përmbi Zemër
Lyrics

Zemer permbi zemer
eja fli me mua
ne kohe te mira
e te veshtira
une do te dua
Zemer permbi zemer
eja fli me mua
frymen e fundit
dua ta marre une
ne krahet e tua

Dhe kur thinjat do te mbulojne
rrudhat ne balle
do te dua njesoj si diten e pare

Si veten, si jeten
e nese bota
do te kete kthyer shpinen
do te dua si diten e pare

Zemer permbi zemer
eja fli me mua
ne kohe te mira
e te veshtira
une do te dua
Zemer permbi zemer
eja fli me mua
frymen e fundit
dua ta marre une
ne krahet e tua
dua ta marre
ne krahet e tuuu uuu aaaa

dua ta marre
ne krahet e tua
dua ta marre
ne krahet e tua

dua ta marre
ne krahet e tuuu uuu aaaa

dua ta marre
ne krahet e tua
dua ta marre
ne krahet e tua

Jemi, s'jemi
kopja ideale
jemi, s'jemi
nuk dua medalje
duam jete normale
pa njemije skandale
pa shtirje sociale
dashuri reale

Jemi, s'jemi
kopja ideale
jemi, s'jemi
nuk dua medalje
me mjafton
ta dim une dhe ti

Zemer permbi zemer
eja fli me mua
ne kohe te mira
e te veshtira
une do te dua
Zemer permbi zemer
eja fli me mua
frymen e fundit
dua ta marre une
ne krahet e tua
dua ta marre
ne krahet e tuuu uuu aaaa

dua ta marre
ne krahet e tua
dua ta marre
ne krahet e tua

dua ta marre
ne krahet e tuuu uuu aaaa

dua ta marre
ne krahet e tua
dua ta marre
ne krahet e tua

Si veten, si jeten
e nese bota
do te kete kthyer shpinen
do te dua si diten e pare

DËRGOI: