TEKSTESHQIP

Ardian Bujupi & Noizy
Aventura
Lyrics

[Intro: Noizy]
Noizy (Noizy)
Ardian, ya-ya-ya
(Yo, Engli)

[Pre-Chorus: Noizy]
M'ke bo për vete
Ke bo për vete, ja-jaj
M’ke bo për vete
Ke bo për vete, ja-jaj

[Chorus: Ardian Bujupi & Noizy]
Aventura
Në Lambo dhe Ferrari
Aventura (Aventura)
Un' e di ça don ti (Ti, ça don ti?)
Aventura
Veç për aventura ti je (Ej, yeah-yeah)
Aventura (Aventura)
Krejt çunat i kam gati

[Verse 1: Noizy & Ardian Bujupi]
Ej, 'bibi, ça po bon problem? (Mm)
Ti për mu ke nevoj’ sikur oksigjen (Raka bom-bom-bom)
Oh, si un' s'ka dy dhe nuk ke ku gjen'
Une t'mesmen kry si refren (Uh; Noizy)
Ej, ti mama, mos ëm thuj' ti nata
Roll my weed, we smoke sa gancha
Travel all night menje kerr pa targa
When we make it, bounce it sikur det me dallga
Ándale, mami, ándale
Sa po qesim, po lutemi, kadale
Ça po bon ti ësht' fatale
Nese them të du, s'boj hajgare
M’u ke bo si Nikotina (Um-umm)
Po du me lan, po jo nuk mujna (Um-umm)
Ti ma çon’ adrenalina (Oh)
Sexy gyal, nga Prishtina

[Chorus: Ardian Bujupi & Noizy]
Aventura
Në Lambo dhe Ferrari
Aventura (Aventura)
Un' e di ça don ti (Ti, ça don ti?)
Aventura
Veç për aventura ti je (Ej, yeah-yeah)
Aventura (Aventura)
Krejt çunat i kam gati

[Verse 2: Ardian Bujupi]
Po vij me t’marr', a po dalim?
Shkojna me nji after-party
Dojna me nejt, dojna me nejt
Deri sa dita na zbardhi
Mendja te ti um ka met', um ka met'
Ah-ah-ah
Shkruma numrin me nji flet’, me nji flet'
Ah-ah-ah
Une jam k'to që po i bon për nji nat'
Dhe ia nis me m'lujt për inati
Po bon lojna natën në shtrat
Bom, bom, bom

[Pre-Chorus: Noizy]
M'ke bo për vete (M'ke bo për vete)
Ke bo për vete, ja-jaj
M'ke bo për vete (M'ke bo për vetë)
Ke bo për vete, ja-jaj

[Chorus: Ardian Bujupi & Noizy]
Aventura
Në Lambo dhe Ferrari
Aventura (Aventura)
Un' e di ça don ti (Ti)
Aventura
Veç për aventura ti je (Ej, yeah-yeah)
Aventura (Aventura)
Krejt çunat i kam gati

[Post-Chorus: Noizy & Ardian Bujupi]
M'ke bo për vete
Aventura

[Pre-Chorus: Noizy]
M'ke bo për vete (M'ke bo për vete)
Ke bo për vete, ja-jaj
M'ke bo për vete (M'ke bo për vete)
Ke bo për vete, ja-jaj

[Chorus: Ardian Bujupi & Noizy]
Aventura
Në Lambo dhe Ferrari
Aventura (Aventura)
Un' e di ça don ti (Ti)
Aventura
Veç për aventura ti je (Ej, yeah-yeah)
Aventura (Aventura)
Krejt çunat i kam gati

DËRGOI:
INFO
Materiali muzikor u përcoll në ekranet tona në prizmin vizual edhe me videoklip muzikor, për të cilin është kujdesur Entermedia. Ky videoklip u publikua me datë 27 Maj 2022. Producent i këngës është EngliVersal.