TEKSTESHQIP

Leonora Jakupi
Sahara / Kaperrolle (Album I Dyfishte) (2002)

INFO
U bënë bashkëpunime edhe me të tjerë interpretues siç janë Ilir Shaqiri dhe Bashkim Alibali. Produkti diskografik, që u publikua në vitin 2002, u lansua me gjithsej 20 krijime muzikore. Për publikimin dhe shpërndarjen u caktuan produksionet Albanota, L&I Company, Fenix Studio dhe Vizioni Libonia.
Image 116793
Image 116792
Image 116798
Image 116802
Image 116801
Image 116799
Image 116800
Image 116797
Image 116794
Image 116795
Image 116796
Image 101902
Image 100403
Image 100402
Përgatitën: