Thënie Për Jetën

Thënie Për Jetën

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kam trajtat e jetës sime dhe brenda tyre rroj.
  Mitrush Kuteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ëndrra është një jetë e dytë.
  Gérard de Nerval aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse je i trishtuar e do të doje të vdisje, mendo për atë që po vdes e do të donte të jetonte.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Para se të dashuroja, nuk kisha jetuar asnjëherë plotësisht.
  Emily Dickinson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Problemi i madh i jetës është dhimbja që shkaktohet.
  Benjamin Constant aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të gjitha qeniet njerëzore kanë tri jetë: publike, private dhe sekrete.
  Gabriel García Márquez aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të jetosh pa guxuar do të thotë të jetosh me dyshimin që do t'ia kishe dalë.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të mos duash nga frika se do të vuash është njësoj si të mos jetosh nga frika se do të vdesësh.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Thonë që dashuria është jetë, kurse unë për dashurinë po vdes.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vdekja paguhet duke jetuar.
  Giuseppe Ungaretti aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Tronditjet e mëdha të jetës na shërojnë nga frikërat e vogla.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mësojmë të jetojmë atëherë kur jeta ka kaluar.
  Michel de Montaigne aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mundohuni të jetoni në mënyrë të tillë që vdekja juaj të hidhërojë edhe shoferin e makinës funebre.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse të duhet të zvarritesh gjithë jetën si një krimb që të jetosh, ngrihu dhe vdis.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nganjëherë mjafton një çast për të harruar një jetë e nganjeherë nuk mjafton një jetë për të harruar një çast.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Po të më duhej të zgjedhja mes jetës sime e dashurisë sate, do të zgjedhja dashurinë tënde, pasi ajo është jeta ime.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  S'do të vdesësh ngaqë je i sëmurë, por ngaqë je gjallë. Vdekja vjen edhe në shëndet; duke u shëruar nuk i shpëton vdekjes, por sëmundjes.
  Michel de Montaigne aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Së pari duhet të jetosh, pastaj mund të filozofosh.
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Secili e lë jetën sikur ta kishte filluar në atë çast.
  Epikuri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shijimi intelektual i jetës nuk zëvendëson aktivitetin fizik.
  Ralph Waldo Emerson aforizma