TEKSTESHQIP

Mira Konci & Redon Makashi
Nen Nje Qiell
Lyrics

1.
Yjet shoh në qiellin blu
Ti je larg ne pafundesi
Pagjume ne sy e vetme mendoj per ty

2.
Ndonese larg, gjithshka kujtoj
Kjo hene e ftohte dicka me thote
Nje mjegull ra mbi trishtimin tim

3.
Ne nje qiell te dy bashke
Ku je.........
I vetmuar me shpirtin vrare
A me ndjen

4.
Thuam a me ndjen
Dashurine duam ta bekojne
Engjejt lart
Ne nje qiell ne enderrojme
Jemi larg
Vetem yjet ne na afrojne ne kte nate
Ne nje qiell ne jetojme

5.
Ndonese larg,
Gjithshka kujtoj
Kjo hene e plote
Gjithshka me thote
Kte nate te gjate yjet e ndricojne
Dashurine duam ta bekojne
Engjejt lart
Ne nje qiell ne enderrojme
Jemi larg
Vetem yjet ne na afrojne ne kte nate
Ne nje qiell ne jetojme

6.
E vetmuar ndihem sonte
prane dhe larg
Sa te dua nuk gjej dot fjale
Ne nje qiell te dy jetojme
Kte nat