TEKSTESHQIP

Elvana Gjata
Ku Gjen Më Mirë
Lyrics

[Chorus]
Oh baby, ku gjen më mirë?
Po m'mungon, po m'mungon, baby
Ku gjen më mirë?
Meno, meno, no, no, no
S'o mo si përpara
Ty t'tonat t'i fala
Harro, harro, baby
Ku gjen më mirë?

[Verse 1]
E di, e di t'idhnova pak
Ty me të kthy
E boj me dasht
Ty kam kursy
Një dhimbje prapë
Aj, aj, aj, aj, aj ah
S'kena pas na faj
Hala fotot e tua p'i maj (mmm, mmm, mmm)
Ndoshta je pak larg
Por te unë, zemër, ti flen përnatë
Oh bebe kom marak, kom marak, kom marak
Po du me t'pas ty prapë (uh, uh, uh)

[Chorus]
Oh baby, ku gjen më mirë?
Po m'mungon, po m'mungon, baby
Ku gjen më mirë?
Meno, meno, no, no, no
S'o mo si përpara
Ty t'tonat t'i fala
Harro, harro, baby
Ku gjen më mirë?

[Verse 2]
Zemër
Kujna p'i thu zemër?
Për ty kam hy n'zjerem
Kush ta mbushi mendjen ti
A po mendon sa?
Gjynah, gjynah na t'dy
Oh nuk o si dje
S'o si dje
Gjynah, gjynah na t'dy
Oh nuk o si dje
S'o si dje
Po ti nuk dole, dole, dole qysh e fole
Sa shpejt harrove

[Chorus]
Oh baby, ku gjen më mirë?
Po m'mungon, po m'mungon, baby
Ku gjen më mirë?
Meno, meno, no, no, no
S'o mo si përpara
Ty t'tonat t'i fala
Harro, harro, baby
Ku gjen më mirë?

[Outro]
Aj, aj, aj, aj, aj, aj
Mmm, mmm, mmm
S'o mo si përpara
Ty t'tonat t'i fala
Harro, harro, baby
Ku gjen më mirë?

DËRGOI:
INFO
Më datë 26 Prill 2024, Elvana Gjata publikon videoklipin "Ku Gjen Më Mirë". Muzika dhe teksti i kësaj kënge, vijnë të realizuara në bashkëpunim nga Tonic, Denk & Elvana Gjata, ndërsa për arranzhimin janë kujdesur DorantBeats & Dj Bannzz. Produksioni audio u realizua nga Panda Music.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200