Thënie Për Natyrën

Thënie Për Natyrën

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Natyra na ka dhënë një hyrje të vetme në jetë, e mijëra dalje.
  Michel de Montaigne aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Atë që natyra kërkon nga njeriu është e shkruar brenda secilit prej nesh.
  Hermann Hesse aforizma
 • 2021-03-30 14:46:38
  Natyra po u zemerua ta le faturen te dera e shtepise.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të diturin e pasuron natyra.
  Epikuri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Secila lule është një shpirt që çel në natyrë.
  Gérard de Nerval aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse jeton sipas normave të natyrës, nuk do të jesh kurrë i varfër. Nëse jeton sipas mendimeve të dynjasë, nuk do të jesh kurrë i pasur.
  Epikuri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Natyra s’është gjë tjetër veçse një poezi enigmatike.
  Michel de Montaigne aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në natyrë nuk ka asgjë aq të pabesë, të egër dhe mizore, sa njeriu.
  Hermann Hesse aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Edhe në ëndrrat më të bukura, njeriu nuk mund t'ia kalojë natyrës.
  Johann Wolfgang Von Goethe aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Natyra nuk bën asgjë të kotë.
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ishte befasuese sesi natyra kishte vazhduar qetësisht punën e saj të artë në mes të gjithë asaj rrëmuje.
  Stephen Crane aforizma
 • 2022-02-22 21:34:11
  Kaloni kohë në natyrë. Natyra ka një ndikim të fortë te shqisat tuaja, të cilat në këmbim do t’ju bëjnë të ndiheni të përtërirë, të freskët dhe paqësorë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-03-26 17:47:19
  Njerëzit duhët që të gjithë sa më parë të kuptojnë, se sa herë dëmtojnë sa do pak natyrën, shkurtojnë jetëgjatësinë e tyre!
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2022-05-21 18:17:04
  Derisa natyra ushqen e harmonizon jetën, kasapi i mushkërive e shkaterron atë.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2022-06-19 19:13:48
  Natyra eshte nje galeri ku njerezit germojne cdo dite per te gjetur minieren e arit.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2022-07-18 21:08:35
  Globi sot eshte nen trysni, po gerhet, po gulcon, per shkak, per pasoje natyra ha nuk krijon.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2023-11-25 20:03:56
  Udhetimi qe enderroj, eshte ai pa bagazh, e lire dhe mendje hapur, te perqafoj çdo peisazh...
  Elona Musaj aforizma
 • 2021-05-28 13:49:31
  Po e pe natyren me nje sy, ajo te shikon me te dy.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2021-05-28 13:51:10
  Natyra vertet eshte bujare, por kerkon reciprocitet.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2021-05-28 13:53:18
  Njeriu eshte varremihesi i natyres.
  Qani Seferaj aforizma