Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

RENDITJA ZYRTARE:
11 Shkurt 2019 - 17 Shkurt 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 11 Shkurt 2019 - 17 Shkurt 2019 dhe në vendin e parë ngjitet 4 pozicione kënga “Kujtime” nga Capital T. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Ring Ring” - Tayna (Pozicioni 5), “That's Mine” - Gashi (Pozicioni 7), “JBMTQR” - Lluni & Lyrical Son (Pozicioni 9), “Off Records” - IllMill (Pozicioni 10). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Valsi Dashurise” - Amarda (+117 pozicione), “Unë Dhe Ti” - Alban Skënderaj (+98 pozicione), “Baba Per Ikona” - Fero (+97 pozicione), “Across The World” - CliqMe, Capital T & Koach2.0 (+94 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020