Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
3 Qershor 2019 - 9 Qershor 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 3 Qershor 2019 - 9 Qershor 2019 dhe në vendin e parë ngjitet 14 pozicione kënga “Hajt Hajt” nga Butrint Imeri. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Rio” - Ledri Vula (Pozicioni 6), “Labyrinth” - Loredana (Pozicioni 12), “Si Familje” - Rony & Grido (Pozicioni 13), “Neser” - Young Zerka & Anila Mimani (Pozicioni 22). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Ride Or Die” - Fero (+118 pozicione), “Dijetaret Shtiptarë” - Adem Ramadani (+95 pozicione), “Kush?” - Butrint Imeri (+80 pozicione), “Bakllava” - Butrint Imeri (+73 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020