Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
6 Shtator 2020 - 12 Shtator 2020

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 6 Shtator 2020 - 12 Shtator 2020 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “S'je Mo” nga Finem. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “S'je Mo” - Finem (Pozicioni 1), “Dy Zemra” - Butrint Imeri (Pozicioni 9), “Babe Babe” - Sergio (Pozicioni 27), “Contagious” - Gala (Pozicioni 35). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “KPT (Koka Prej Tirone)” - Finem (+72 pozicione), “Tezës I Vijen Era Nanë” - Engjëllusha Salihu (+59 pozicione), “Tjera Llafe” - Don Xhoni (+57 pozicione), “Hajvana” - Solo (+57 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020