Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
18 Prill 2021 - 24 Prill 2021

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 18 Prill 2021 - 24 Prill 2021 dhe në vendin e parë ngjitet 4 pozicione kënga “Kunadhe” nga Elvana Gjata. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Diva” - Bardhi (Pozicioni 6), “Pa Ty” - Cricket & Muma (Pozicioni 37), “Rruga E Shpetimit” - Meda (Pozicioni 78), “Jeta E Nates” - Meda (Pozicioni 83). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Jam Bebel Për Nenën” - Nusret Kurtishi (+129 pozicione), “Nese Don” - Loredana (+122 pozicione), “Twerkirate” - Don Phenom (+98 pozicione), “Maria” - Irkenc Hyka (+95 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2021