Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË
Këto janë pozicionimet e kësaj kënge në renditjen zyrtare të TeksteShqip.
Kliko mbi vizë për më shumë detaje.
Shfletoni arkivin zyrtar 2009-2020


Kthehuni tek teksti i këngës