Thënie Për Shqiperinë Etnike

Thënie Për Shqiperinë Etnike

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-12 00:25:03
  Të mbetur pa unitet fetar, e vetmja lidhje që ka mbajtur shqiptarët të bashkuar ka qenë gjuha.
  Faik Konica aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vërtet ne kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë.
  Gjergj Fishta aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos shikoni kisha e xhamia: feja e shqyptarit asht shqyptaria!
  Pashko Vasa aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Unë do të rroj deri sa ta shoh të bukur, të dashurën Shqipërinë tonë të lirë dhe të madhe, e pastaj me gëzim le të vdes.
  Jeronim De Rada aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Ne duam të bëjmë një komb shqiptar, dhe për këtë punë kemi nevojë për bashkim të të gjitha pakicave të Shqipërisë me shumicën shqiptare.
  Faik Konica aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Të mos humbasim kohë të kërkojmë bashkim me anën e atyre që përpiqen të mbushin taskën, që tallen me mjerësinë e popullit shqiptar dhe që kanë vetëm një vesë: fitimin, dhe një dashuri: paranë. Me këta, jo vetëm bashkimi nuk bëhet, por është edhe i rrezikshëm.
  Faik Konica aforizma
 • 2022-01-24 10:52:01
  Ah, moj Shqipja ime e madhe... dikur Europa plakë të përzë me gurë… Qysh në zanafillë ajo e uruar Kockë të ka në grykë, se je gjë e çmuar.
  Natasha Limaj aforizma
 • 2022-03-21 19:49:19
  Kosovari andrron me pas pasaporten e Shqipnise...
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2022-03-26 17:09:26
  Përmbi sfondin e kuq u ul shqiponja dhe flamuri valëvitet mbi ne. Kuq e zi i veshim ditët tona, himne ngrejmë përmbi Atdhe.
  Adelina Pali aforizma
 • 2022-03-28 18:12:52
  Emri Shqiptar Fisnikëron Botën e Mbarë.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2022-04-30 18:50:15
  Shqipëri e madhe ka qenë, është dhe do të jetë, shqiptarizma i ka rrënjt të thella, lulëzon mbi këtë planet.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2022-05-23 08:11:11
  Arbëria bashkëjeton, vlerë të tillë bota nuk ka parë, njerëzimi vështirë e kupton, kjoftë krishter o mysliman, ShqipNjë në botë bashkëjeton.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2022-05-23 08:12:17
  “Shqiptari“ kanë pagëzuar tokën e bekuar, besë, plisë, xhamadan, shqiptar i thonë, një festë kanë, me flamurin kuqezi festojnë, portën e mbyllur të ndasisë kanë hapur, më në fund Lirë Frymojnë.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2022-06-05 13:25:00
  Kombit po i fshive të vërtetën, ja devijon historinë. Po i fshehe simbolet e historisë, ja humb identitetin.
  Lulzim Cuka aforizma
 • 2022-06-10 07:39:48
  Jemi komb i pa parë. Jemi të lumtur që jemi Shqipëtar. Gjuhën tonë mos ta përzihem. Në vendë të Okes të themi mirë.
  Naxhije Muhadri aforizma
 • 2022-06-12 06:40:17
  Le të ketë dritë, kujdesuni natyra e pastër të na rrethon, paqja brendashqiptare lejoni të mbretëron, hapni dyert për mbarësi, vëllazërim e bashkim.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2022-07-17 09:49:53
  Ne qiellin e kalterte gjithesine e shqipes, vallen hedhin shqiponjat, mbretereshat e Arberise.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2022-07-18 21:07:41
  Toskerishtja, gegerishtja qendrojne bashk ne unison, jane shpirti i nje kombi qe na mban, idetifikon, dialekti jug-veri gjuhen shqipe e pasuron.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2022-07-18 21:04:27
  Shqiptaret jane rrace e zgjuar, jane nje soj e jane nje fis, vijne nga fiset me te lashta, nga trojet e Iliris, jane bij Ilirianesh, burra trima kapedanesh.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2022-08-01 08:29:22
  Ne qiellin e kalterte gjithesine e shqipes, vallen hedhin shqiponjat, mbretereshat e Arberise.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma