Thënie Për Vetminë

Thënie Për Vetminë

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Zgjedhi aleatët e tu dhe mëso të luftosh në shoqëri, pasi askush nuk e fiton luftën i vetëm.
  Paulo Coelho aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ai që nuk është kurrë vetëm, nuk mund ta njohë vërtet veten e vet.
  Paulo Coelho aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Poetët: rojtarët e fundit të vetmive.
  Paul Celan aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Këtë tmerr të vetmisë, këtë nevojë për të harruar veten tonë jashtë mishit, fisnikërisht njeriu e quan nevojë dashurie.
  Charles Baudelaire aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Pa vetminë time do të isha akoma më vetëm.
  Emily Dickinson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nganjëherë kam përshtypjen se jam vetëm në botë, kurse herë të tjera jam i sigurt.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Është e shkruar që njerëzit e mëdhenj të jenë më të vetmuarit në botë.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vetmia është të dëgjosh erën e të mos mund t'ia tregosh askujt.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-10-22 06:55:43
  Ai që të ndihmon kur je në vetmi, meriton të jetë me ty edhe në turma.
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çdo njeri është i sinqertë për sa kohë që është vetëm. Kur shfaqet një person tjetër, atëherë nis hipokrizia.
  Ralph Waldo Emerson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ata që kërkojnë gjithnjë turmat, vetëm nuk janë askushi.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  I urrej personat që vjedhin vetminë time, pa më dhënë në këmbim një shoqëri më të mirë.
  Friedrich Nietzsche aforizma
 • 2021-11-11 09:12:51
  Nëse prania e dikujt të plotëson hapsirën e thellë të vetmisë, lëre të qëndrojë me ty!
  Denisa Saliaj aforizma
 • 2021-11-17 21:00:33
  Personi përpiqet të bëjë të gjithë njerëzit të lumtur, por shpesh përfundon duke u ndjerë vetëm!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-27 05:15:11
  Unë jam vërtet një “udhëtar i vetmuar“; nuk e kam ndier kurrë se i përkas atdheut, miqve e as të afërmve të mi më të ngushtë. Në të vërtetë, përballë këtyre lidhjeve kam pasur gjithmonë ndjenjën e qartë të të qenit i huaj dhe gjithmonë, kam ndier nevojën për vetmi.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-04-24 13:27:09
  Të jesh vetëm është më mirë, sesa të shpenzosh kohen me njerez të pa vlerë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-11-02 13:52:11
  Vetmi nuk do te thote te jesh vetem, por te ndihesh vetem.
  Rakela Sehitaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çastet e vetmisë absolute janë jetësore për mirëqenien vetjake të paktën aq sa gjumi.
  Anne Dickson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njerëzit e vetmuar që bisedojnë me të vetmuar të tjerë, bëhen akoma më të vetmuar.
  Lillian Hellman aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu që s'merr dashuri, vëmendje dhe kujdes, është gjithmonë më i varfër se ai që nuk ka as bukë.
  Nënë Tereza aforizma