Thënie Për 8 Marsin

Thënie Për 8 Marsin

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gratë kanë të drejtë të rebelohen ndaj ligjeve, pasi ne i kemi bërë pa to.
  Michel de Montaigne aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Jeta e çdo gruaje, pavarësisht se çfarë thotë ajo, është vetëm një kërkim i përjetshëm i një personi të cilit të mund t’i nënshtrohet.
  Fjodor Dostojevski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mbi burrin e vet, gruaja ka më shumë pushtet se shteti.
  Ralph Waldo Emerson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ferri i grave është pleqëria.
  François de La Rochefoucauld aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gruaja është mbretëresha e botës dhe skllavja e një dëshire.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-10-22 07:17:18
  Femra e emancipuar është një fanar që ndriçon kthinat më të errëta të jetës!
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2021-11-20 20:18:14
  Femrat nuk janë për ti kuptuar, por për ti dashur ekzistojnë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-11-18 19:49:47
  Jeta është kështu: Ashtu sikur e sfidon, ashtu keni për ta perjetu. Edhe dashuria është sikur ta udhëheqësh, keni me perfitua prej saj, domethënë edhe femra është sikur lulja, e ujit ka me nxjerr lule, në të kundërt ajo do të vyshket!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-12-11 06:40:48
  Nëse e dashuron me të vërtetë një femër, mos e përdor sepse ka një Zot që do ta kthejë dyfish më keq!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-18 20:45:07
  Një femër që di të rrijë vetëm nuk është kurrë e vetmuar.
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-19 08:07:57
  Një mashkull mund të quhet burrë vetem atëherë kur mëson si të trajtojë një femër!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-21 13:34:57
  Femrës nuk mund ti ofrosh asgjë me më tepër vlerë se zemra, besnikëria dhe sinqeriteti!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-04-01 19:20:52
  Natyra gruas i dha delikatesen por jo inferioritetin e denesen. Ne nje shoqeri te civilizuar gruaja nuk duhet nenvleresuar as edhe mbivleresuar, ajo duhet te zere vendin e merituar.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2022-07-27 18:01:07
  Nëse një grua heq dorë nga çdo gjë për një burrë, ajo grua ka mbaruar si njeri... Është një zero.
  Adelina Pali aforizma
 • 2022-08-03 19:24:18
  Femrat shpirtin e kanë të veshur me gëzim, zemrën me hare e besnikëri, janë kështjellë e pamposhtur, rreze drite që me ndershmëri familjen begatojnë.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2022-09-20 13:11:04
  Melodinë e përsosur kushtoj nënës, zonjës së shtëpisë, arkitektes së familjes, krijesës së ndjerë, nën këmbët e saj është vet parajsa.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2023-03-07 15:12:18
  8 Marsi për gratë, pak festë dhe shumë protestë!
  Elona Musaj aforizma
 • 2021-08-04 11:33:52
  Dieta duhet të jetë si ai fustani perfekt që fsheh çdo defekt tonin dhe na bën të dukemi më të bukura.
  Arlinda Garuci aforizma
 • 2021-08-08 09:10:42
  GJeneza jone fillestare eshte brendesia e trupit te nje gruaje, qe eshte NENA JONE!
  Denisa Saliaj aforizma
 • 2021-07-27 20:44:15
  Fat, o fat që linda grua. Më shum’ për ty, se për mua… Fat i madh, mal me shamatë, se, prej saj rreshkemi bashkë!
  Natasha Limaj aforizma